Bemutatkozás

MAGASÉPÍTÉSZET ÜZLETÁG

Magasépítészet üzletágunk az ötlettől a megvalósításig vállalja az egyedi igények szerinti projektek megvalósítását. A magasépítés a metALCOM Zrt. életében már 2012. óta jelen van.

Jellemzően generál kivitelezéssel foglalkozik, amely a tervezéstől a kulcsrakész műszaki készültségig szolgálja ki magas szinten a Megrendelők igényeit. 2016 óta saját tervezéssel kiegészítve már a tervezés fázisában bekapcsolódva segítünk formába önteni és megvalósítani a megálmodott elképzeléseket. Jól felkészült, magasan képzett, sok éves szakmai gyakorlattal rendelkező szakmai csapat veszi fel a versenyt a magas szakmai követelményekkel szemben.

Generál kivitelezői struktúrában dolgozunk a munkaterületen saját építésvezető biztosítja a jelenlétet és irányítja, koordinálja a kivitelezési munkát. Ezt a munkát segíti az irodai háttérmunka, amely megteremti a helyszíni munkavégzés anyagellátását és erőforrás igényeit, illetve képviseli a szakmai egyeztetéseken és koordinációkon a magasszintű műszaki szakértelmet.

Empty Factory

TEVÉKENYSÉGÜNK FŐ TERÜLETEI

Generál tervezési munkák:                                               Saját építész tervezők vezetésével szakági tervezők bevonása mellett generál kivitelezési munkák készítése, közintézmények, ipari létesítmények, mezőgazdasági épületek, családiházak esetén.

Mezőgazdasági épületek generál kivitelezése:        

Korszerű hagyományos, illetve könnyűszerkezetű mezőgazdasági épületek kivitelezése, a szükséges közművek, utak és egyéb infrastruktúra kialakításával.

   

Ipari épületek generál kivitelezése:  

A megnövekedett műszaki igényeknek megfelelő hagyományos szerkezeti kialakítású és könnyűszerkezetű ipari épületek és csarnokok kialakítása. Az ipari épületekhez kapcsolódó irodákkal, utakkal, közművekkel, terület rendezéssel és a technológiát kiszolgáló infrastrukturális munkákkal.                                                                           

Vasúti épületek generál kivitelezése:

Meglévő és új vasúthoz kapcsolódó felvételi épületek és kiegészítő épületek kivitelezése. Megőrizve az épületek patináns eredeti műszaki állapotot, felruházva a jelen műszaki igényeinek megfelelően. Figyelembe véve a működő üzemben történő munkavégzés műszaki nehézségeit.

Meglévő épületek üzemeltetése:

2015 -ben a GSM-R projekt Horog u. 5. alatti távközlési fő központját alakítottuk ki. Majd a sikeres műszaki átadást követően mi végezzük a    3 éves kiemelt garanciához szükséges üzemeltetési feladatokat. Ebben a projektben a gépteremhez szükséges technológiához kapcsolódó teljes infrastruktúrát kiviteleztük és ezzel együtt a karbantartását is végezzük.   

Meglévő középület felújítások:    

Az elmúlt években több olyan középület energetikai felújítása történt, amelyek műemlékek vagy műemlékileg védettek voltak. Sikerült azt a szakmai egyensúlyt megtalálni, amely megtartotta az épületek hagyományos eleganciáját és ezzel együtt egy energetikailag korszerűen használható épületet hozott létre.                                                                    

ELŐNYÖK

Több évtizedes tervezési szakmai tapasztalat

Több évtizedes magasépítési szakmai tapasztalat

Magas színvonalú mérnöki munka

Komplex projektek kulcsrakész kivitelezése

Rugalmas Megrendelő központú munkavégzés

Hatékony projektmenedzsment

Szakmai elhivatottság

REFERENCIÁNK

ELÉRHETŐSÉGEINK

metALCOM Távközlési és Rendszerintegrációs Zrt.

Magasépítészet Üzletág

Központi Telephely - Szentes

6600 Szentes, Vásárhelyi út 173.

Székhely - Budapest

1107 Budapest, Fogadó u. 4.

Telefon:+36 63 314 655

E-mail: epiteszet@metalcomzrt.eu