DÍJAINK

Befektetői oklevél_Szentes Város.jpg

2005. május 21.

Befektetői oklevél

Szentes Város Önkormányzata által adományozott Befektetői oklevél, annak elismerésére, hogy a MetalCom-R Kft. a 2004. évben kiemelkedő mértékben hozzájárult Szentes város gazdasági fejlődéséhez.

2008. május 22.

Europe’s 500 – Entrepreneurs for Growth

A MetalCom-R Kft. egy újabb díjjal büszkélkedhet, melyet az 1996-ban megalakult Europe’s 500 – Entrepreneurs for Growth szervezettől vehetett át. A MetalCom-R Kft. a mutatói alapján 263. helyezést ért el az EURÓPAI kis-és középvállalkozások között. Magyarországról mindösszesen 3 cég került be a top 500-ba, melyek közül a MetalCom nyerte el a 2. helyet. A rangsorolás szempontja, hogy az egyes cégek milyen jelentős növekedést értek el forgalomban és létszámban az elmúlt 3 évben. A kitüntetés fő támogatói: Microsoft, KPMG

Europe's 500 díj.jpg
Pegazus_díj.jpg

2008. május 22.

Pegazus 2008 Díj

Pegazus díj elnyerése. A következő elismerés nem váratott magára sokáig. A Pegazus 2008 Díjat a Portfolio.hu online gazdasági újság, az Enterprise Investors, Közép és Kelet Európa egyik legnagyobb kockázati és magántőke befektető cége, a KPMG, az ország és Európa egyik vezető könyvvizsgáló és tanácsadó cége, valamint a D&B, a világ vezető üzleti információ szolgáltatója hívta életre. Az alapítók célja, hogy régiónként elismerjék azon legdinamikusabban fejlődő magyar kis- és középvállalkozásokat, kik

Magyarország legsikeresebb vállalkozásai közé tartoznak. A helyezéseket az adott cégek növekedési rátája, az elmúlt három évben mutatott dinamikus és kimagasló növekedése, valamint a vállalkozások átláthatósága alapján állapították meg. A Pegazus 2008 díjat az a vállalkozás nyerhette el, mely teljes egészében magyar tulajdonú cég, működését 2004 előtt kezdte meg és a díjazás időpontjában is aktív, kielégítő likviditással rendelkezik, árbevétele 2006-ban 1 milliárd forint felett volt, régiónként a legjobban növekvő cégek a régió többi cégéhez képest, valamint a feldolgozóipar, valamint szolgáltatások (telekommunikációs, pénzügyi, ingatlan, gazdasági, közösségi és személyi szolgáltatásokat nyújtó) terén működik.

E két fenti elismerés rangját külön növeli, hogy nem pályázható az elismerés, csak objektív, hozzáférhető adatok alapján mérlegelik a cégeket.

2009. február 26.

„Legdinamikusabban startoló, fejlődő magyar cég” Elismerő oklevél

Az Up Klub hagyományainak megfelelően 2009. február 26-án a Parlament Vadász termében negyedszer osztotta ki az Up Klub Elismerő okleveleket azoknak a cégeknek, melyek megalakulásuk, vagy átalakulásuk évében meghaladták az nettó egyszáz millió forintos árbevételt. 2009-ben cégünket, a MetalCom Közép Európai Technológiai és Szolgáltató Holding Zrt.-t is felkérték a „Legdinamikusabban startoló, fejlődő magyar cég” Elismerő oklevél átvételére.

Up_Klub_Hungary_díj.jpg
Presztizs díj_1.jpg

2010.

Presztizs Díj, Bozó Zoltán az év üzletembere

Az év üzletembere kategóriában kapta meg a Délmagyarország Presztízs díjat Bozó Zoltán. Az év üzletembere díjat az a cégvezető veheti át, akinek kiemelkedő a személyes hozzájárulása az általa képviselt vállalkozás eredményéhez: karitatív és társadalmi tevékenysége, pozíciói egyaránt figyelemre méltóak. Kapcsolatrendszere széles, megítélése a közvélemény szemében magától értetődően csak pozitív lehet.

2015

Csongrád Megye Gazdaságáért díj

A Csongrád Megye Gazdaságáért díjat 2015-ben Bozó Zoltán, cégünk ügyvezetője vehette át Nemesi Páltól, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökétől a Kamara Francia Üzleti Estjén. A díjat a kamarai díjbizottság és az elnökség döntése alapján az a személy kaphatja, aki a gazdasági életben és a kamarai munkában is kimagasló eredményeket ér el.

Csongrád megye gazdaságáért díj_1.jpg
MVM OVIT év vállalkozója díj_1.jpg

2016.

Év alvállalkozója díj

A metALCOM Zrt. kapta az Év alvállalkozója díjat a 2016-os évben az MVM OVIT Zrt. beszállítói napon, ahol a legjobb beszállítóikat és alvállalkozóikat díjazták. Az MVM OVIT fontosnak tartja, hogy alvállalkozókkal, beszállítókkal dolgozzon együtt, akik szolgáltatásai, szállított termékeinek minősége kimagaslóan jó. Fontos szempont számukra, hogy partnereikkel hatékonyan tudjanak együttműködni, ezáltal jelentős üzleti sikereket tudjanak közösen elérni.

2018.

Genius Loci díj

A metALCOM Zrt. 2018-ban elnyerte a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által odaítélt GENIUS LOCI díjat helyi kategóriában. A díjra a céget a Szentes és Térsége Tehetségsegítő Tanács jelölte „a metALCOM Zrt. tehetségsegítő munkássága” címmel, elismerésként a helyi és környékbeli fiatal tehetségeket segítő munkájáért.

Genius_Loci_2_díj.jpg
Vodafone_HSW_2.jpg

2018.

Vodafone HSW Best Supplier Díj 2018

Vodafone HSW Best Supplier Díj 2018

A 2018-as év értékeléseként 2019. január 16-án a , mely során a HSW Best Supplier 2018 díjat vehették át kollégáink.

Külön szeretnénk kiemelni Csaba Gábor, Tóth Árpád, Tasi Máté, Nógrádi Attila, Szűcs László, Gyuriss József és Szilágyi Imre kollégák áldozatos munkáját. A konferencián bemutatott kisfilm a toronyból történő ember mentés kapcsán sikert aratott, a Vodafone külön megköszönte proaktív hozzáállásunkat!

Az átadáson készült fotó és az oklevél mellékelve található.